Δημιουργήστε την online επιχείρησή σας με το Matterhorn

Αγοράστε χιλιάδες προϊόντα σχεδιαστών - χωρίς άγχος, χωρίς ανησυχίες. Πληρώνετε μόνο για ό,τι πουλάτε. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά για εσάς!

Εγγραφείτε δωρεάν
Ξεκινήστε να συνεργάζεστε και επεκτείνετε την προσφορά σας

27 χιλιάδες μοντέλα ρούχων, εσωρούχων και παπουτσιών

νέα προϊόντα κάθε μέρα

Έχετε το δικό σας κατάστημα ή μήπως πουλάτε στην αγορά; Ελέγξτε τις λύσεις ενσωμάτωσής μας

Θέλετε να κάνετε τη δική σας ενσωμάτωση;

Λήψη αρχείων προϊόντων σε XML, CSV και άλλες μορφές

Λάβετε τις τελευταίες πληροφορίες για τα προϊόντα και τα αποθέματα με το Matterhorn. Η πλατφόρμα μας σας επιτρέπει να κατεβάζετε γρήγορα XML, CSV και άλλα αρχεία που ενημερώνονται κάθε 2 ώρες, ώστε να μπορείτε εύκολα να τα ενσωματώσετε στην ενότητα σας. Απολαύστε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα σας!

Ενσωματώστε το κατάστημά σας με αρχεία xml

Επωφεληθείτε από το API

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του REST API μας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα προϊόντων, αποθεμάτων, κατηγοριών και κατασκευαστών που χρειάζεστε! Το API μας διευκολύνει επίσης την αυτοματοποίηση των παραγγελιών από τον χονδρέμπορο Matterhorn, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τις διαδικασίες αγορών σας. Δοκιμάστε τις δυνατότητες του API μας σήμερα!

Ενσωματώστε το κατάστημά σας με το API

Παραδοσιακές πωλήσεις ή dropshipping;

Παραδοσιακές πωλήσεις


Dropshipping


Αναπτύξτε την επιχείρησή σας διεθνώς

Κάντε την παγκόσμια αποστολή εύκολη με το Matterhorn! Η πλατφόρμα μας υποστηρίζει καταλόγους σε έως και 14 γλώσσες, ώστε να μπορείτε να προσεγγίζετε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Αφήστε μας να φροντίσουμε τα πάντα και εμπιστευτείτε μας ότι το πακέτο σας θα φτάσει στον τελικό πελάτη γρήγορα και με ασφάλεια.

Dropshipping στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Δανία, την Πορτογαλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο!